Ady logo
AdyEndre Líceum Nagyvárad

Ady logo Halloween-parti


2008. november 07.



Iskolánkban hagyománynak számít, hogy minden év novemberében Halloween-partit szervez valamelyik alsó tagozatos osztály, az idén a VIII. B-sek vállalkoztak erre. A rendezvény az idegen nyelv katedra támogatásával zajlik, azzal a céllal, hogy a diákok ezáltal is jobban elsajátítsák az angol nyelvet.
Ennek megfelelően a péntek délutáni, vetélkedőt is magában foglaló program két nyelven zajlott: a félelmetesebbnél félelmetesebb göncökbe (zombi, boszorkány, krampusz stb.) bújt versenyzőknek magyarul és angolul is meg kellett szólalniuk, melyet a többi próba (lufira történő rajzolás, cukorkák kiszedése lisztes tálból stb.) során felmutatott teljesítményükkel egyetemben a Nagy Andrea, Újvárosi Edit, Hartstein Gréta tanárnők, valamint Rittner Tímea és Kovács Károly (egyaránt VIII. A) diákok alkotta zsűri értékelt.
A rémisztő látványhoz a színpadnak és függönynek a díszítése is nagymértékben hozzájárult, a megmérettetésen résztvevőket pedig a közönség tagjai nagy hangzavar közepette biztatták. A jelenlévők szemmel láthatólag remekül érezték magukat, így bizonyára jövőre is lesz folytatása a Halloween-partinak.


Halloween-parti
Halloween-parti
Halloween-parti
Halloween-parti

 
(c) 2024 Ady Endre Líceum Nagyvárad

Valid XHTML 1.0 Transitional