Ady logo
AdyEndre Líceum Nagyvárad

Ady logo Siegeniek Váradon


2008. október 24.

2008. október 24-én ötfős németországi csoportot fogadott az iskolánk. Ez a találkozás folytatása az idén májusban lezajlott siegeni látogatásnak, ahol Nagy Andrea és Puskás Ágnes tanárnők ismerkedhettek meg a németországi iskolarendszerrel. A német vendégek- a tanárnők meghívására- viszonozták most a látogatást.
A csoport tagjai ezúttal csak tanárok voltak, akik egy siegeni szakközépiskolában tanítanak (Berufskolleg Wirtschaft und Verwaltung -Siegen): Cordula Funke, Gertrude Gleim, Patrick Helle, Thomas Kleber valamint Günter Hentsch. A kis csapat megismerkedett az iskolánkban zajló tevékenységekkel, elbeszélgetett az igazgatónőkkel, tanárokkal és a diákokkal is. A könyvtárban a 11.D diákjai magyar és német szüreti dalokkal is kedveskedtek vendégeinknek.
Az iskola vezetőségével és a látogatást koordonáló tanárokkal folytatott beszélgetések során abban is megállapodtunk, hogy a jövőben egy három országon átívelő projektet dolgozunk ki a siegeni Szakközépiskola, a kunhegyesi Nagy László Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium, valamint a mi iskolánk részvételével.

Siegeniek Váradon
Siegeniek Váradon
Siegeniek Váradon
Siegeniek Váradon
Siegeniek Váradon

 
(c) 2024 Ady Endre Líceum Nagyvárad

Valid XHTML 1.0 Transitional