Ady logo
AdyEndre Líceum Nagyvárad

Ady logo MEGNYERTÜK AZ ISKOLARÁDIÓT!Az iskolában csak „rádiós csapatnak” emlegetett kis társaság fáradhatatlan és lelkes munkájának ere


2007. október 29.

2006 decemberében a Partium Rádió úgy döntött, szeretné megismertetni a rádiózást a diákok körében is. Ennek nyomán megalakultak az iskolai rádiós szerkesztőségek, akiknek havonta új kihívást jelentő feladatokkal kellett megbirkózniuk. Az Ady csapata derekasan állta a sarat. Az egymás után következő, könnyűnek egyáltalán nem mondható fordulók során bebizonyította leleményességét, tapraesettségét, merészségét. A Slágerpárbaj, a Rádiókabaré, a Görbetükör, a Fehéren-feketén az iskoláról, a Sztárcsináló, a Reklámfalók órája, illetve a szeptember 29-i Gálaműsor próbára tette kitartásukat, ötletességüket, összetartásukat is, és ők nem is okoztak csalódást sem diáktársaiknak, sem tanáraiknak.
Végezetül hadd álljanak itt a főszerkesztő gondolatai a vetélkedőről: „A több, mint féléves vetélkedősorozat után maradtak kellemes és kellemetlen élményeink is. Jó volt csapatban dolgozni, de nem egy alkalommal volt nehéz. Jó volt megtapasztalni tanáraink és igazgatóink segítségét, de nem egyszer kellett sokat küzdenünk egy-egy szabad óráért. Biztató volt sikereket megélni, de volt részünk csalódásban is. Azt gondolom, ezen pozitív és negatív tapasztalatok után, a végeredményt figyelembe véve, iskolánk minden szurkolója és szerkesztője elégedett lehet. Hála Istennek, sikerült! Köszönjük mindenkinek a támogatást!”
A rádiós csapat:
Főszerkesztő: Veres Tibor
Szerkesztők:
Bereczki Evelyn
Bereczki Gréta
Dzsindzsa Zsuzsa
Erdős Orsolya
Karácsonyi Lilla
Retek Orsolya
Szatmári Bernadett

 
(c) 2024 Ady Endre Líceum Nagyvárad

Valid XHTML 1.0 Transitional