Ady logo
AdyEndre Líceum Nagyvárad

Ady logo Gólyabál az Adyban!


2004. november 12.

Ifjú titánok megmérettetésére került sor pénteken délután az Ady Endre Elméleti Líceum dísztermében. Mint minden évben, idén is a hét kilencedik osztály egy-egy gólyapárt kellett kiválasszon, akik bátran vállalták a próbákat.
A versenyszámok sokrétűek voltak, aminek talán a gólyák örültek a legkevésbé, de a közönség jól szórakozott. Első próbatételként a párok rímekbe foglalva kellett bemutassák osztályukat, de a zsűri a jelmezt is pontozta. Sor került még joghurt-evő, tánc- és énekversenyre, majd ügyességükről és intelligenciájukról kellett meggyőzniük a közönséget és a zsűri tagjait. Ez kisebb- nagyobb sikerrel meg is történt.
A pontozóknak nem volt könnyű dolguk, hisz minden csapat elváráson felül teljesített, dönteni viszont kellett. Így a harmadik helyezett az esti tagozat, a IX. G, a második a IX. D, a legprofibb gólyapár pedig Kövecsi Tamás és Szabó Andrea lett, IX. E osztályos tanulók. A díjkiosztást egy fergeteges buli követte, ahol mindenki kedvére csemegézhetett a különféle zenei stílusokból. Sajnos sokan rossz szájízzel távoztak, mert a szigorú biztonsági rendszer miatt kimaradtak ebből a mulatságból.

 
(c) 2024 Ady Endre Líceum Nagyvárad

Valid XHTML 1.0 Transitional