Ady logo
AdyEndre Líceum Nagyvárad

Ady logo Országos Diákszínjátszó Fesztivál az Adyban


2013. április 25.

Jövő héten, május 3-5. között iskolánk színjátszó csapata az ország különböző vidékeiről érkező színjátszó csoportokkal együtt lép majd színpadra, hogy neves szakmai zsűri előtt mutassa meg tehetségét. Az országos fesztiválon tizenegy csapat vesz majd részt, akik a legkülönbözőbb műfajú és témájú darabokkal lépnek színpadra. A diákszínjátszók seregszemléjének megszervezésével egy nagy múltú hagyományt élesztett újjá az Ady, mivel ez lesz a XVIII. ODIF. Hiánypótló is ez a fesztivál, mivel utoljára három éve Székelyudvarhelyen, 2010-ben került sor a megszervezésére, s azóta ez a hagyományossá vált, mindig nagy érdeklődésnek örvendő sokszínű diákszínjátszó fesztivál anyagi támogatás hiányában elmaradt.
Az előadás-sorozat péntek este A zene hangjai című zenés darabbal indul. Szombaton iskolánk dísztermében egész nap megtekinthetőek az előadások, amelyekre a belépés díjtalan. Vasárnap értékeléssel, díjkiosztással zárul a fesztivál.
Szeretettel várjuk az adys és nem adys diákokat, és minden érdeklődőt, hogy részesei legyenek ennek a nem mindennapi eseménynek, amely remélhetőleg kellemes élménnyé is válik minden fellépő és néző számára!
Országos Diákszínjátszó Fesztivál az AdybanOrszágos Diákszínjátszó Fesztivál az AdybanOrszágos Diákszínjátszó Fesztivál az AdybanOrszágos Diákszínjátszó Fesztivál az AdybanOrszágos Diákszínjátszó Fesztivál az AdybanOrszágos Diákszínjátszó Fesztivál az AdybanOrszágos Diákszínjátszó Fesztivál az AdybanOrszágos Diákszínjátszó Fesztivál az AdybanOrszágos Diákszínjátszó Fesztivál az Adyban
 
(c) 2024 Ady Endre Líceum Nagyvárad

Valid XHTML 1.0 Transitional