Ady logo
AdyEndre Líceum Nagyvárad

Ady logo Holland diákcsere


2015. február 07. - 2015. február 14.

A nagyváradi adys diákoknak és sassenheimi holland társaiknak nagy örömére idén is sor került az egyhetes diákcsere programra. A nálunk eltöltött idő alatt a vendégek betekintést nyertek a magyar kultúrába, kirándultak, néptáncoltak, és egy projekt keretén belül összehasonlították a magyar és holland életstílust, iskolarendszert, építészetet és nem utolsósorban az étkezési szokásokat. A tizenkét holland diák és a két kísérő tanár nagyon tartalmas hetet tudhat maga mögött, amelyet kedves, vendégszerető családok körében töltöttek, és amely kirándulással ért véget az iskola aranyosláposi szabadidőközpontjában.
Az adys diákok a tavaszi vakációban látogatják majd meg új barátaikat, amikor az egyhetes hollandiai út alatt nemcsak földrajzi tudásukat, hanem általános műveltségüket és angol nyelvtudásukat is gyarapíthatják. A szervező angoltanárok büszkén állítják, hogy a csapatszellem ezúttal is e jó kis közösséget kovácsolt a diákokból, és talán az idén is kötődnek majd hosszú távú barátságok, és születnek merész tervek.
Mindannyian egyetértenek abban, hogy a jóleső fáradtság mellett ez a projekt felejthetetlen emlékekkel gazdagítja a vendégeket és vendéglátókat egyaránt. Ugyanakkor a diákok ilyenkor rájönnek arra is, hogy a nyelvtudás olyan kincs, ami kapukat nyit meg előttük és számtalan lehetőséget teremt számukra. Ilyenkor tanuló és tanár egyaránt elismeri, hogy adysnak lenni nemcsak jó, hanem kiváltságos lehetőség is. Ezen üzenettel várjuk a jövő tudni vágyó, terveket szövő kilencedikeseit szeretettel ide, az Ady Endre Líceumba.
Holland diákcsere
Holland diákcsere
Holland diákcsere
Holland diákcsere
Holland diákcsere
Holland diákcsere
Holland diákcsere
Holland diákcsere
Holland diákcsere
Holland diákcsere
Holland diákcsere

 
(c) 2024 Ady Endre Líceum Nagyvárad

Valid XHTML 1.0 Transitional