Ady logo
AdyEndre Líceum Nagyvárad

Ady logo Nyári iskola az Ady Endre Líceumban


2016. július 18. - 2016. július 22.

A román és angol katedra tanárai július 18 és 22 között Nyári iskolát szerveztek az Ady Endre Líceumban, immár második alkalommal. A Nyári iskola, reméljük, hog meghatározó programjává fog válni a sokrétű nyári adys tevékenységeknek. A program célja a román és angol nyelv iskolai tanítása során megszerzett tudást alkalmazni. Ez határozta meg a nyári iskola tartalmát, erre épültek a tevékenységek.
A projekt vezető tanárai Durne Estera, Tódor Éva és Butuc – Mayer Veronica tanárnők voltak.
Ez a kezdeményezés válaszolni próbált a gyermekek és szülők mind nagyobb igényére, hogy nyári tevékenységekben vegyenek részt. A programok minősége, értékválasztása, szellemisége is garantálja a szülők számára a megfelelő színvonalat. Ezek, az iskolai munkát koronázzák meg, egy egyhetes vidám együttléttel. A gyerekek számára ezek máshoz nem hasonlítható élményt, testi, szellemi, lelki gazdagodást nyújtanak, a kompetenciák fejlesztése tekintetében pedig számtalan lehetőséget kínálnak. A diákok románul és angolul beszéltek, ezáltal fejlesztették a kommunikációs készségüket, betekintést nyertek a multikulturalitás világába.
A program keretén belül voltak irodalmi vetélkedők, nyelvi fejtörők és versenyek románul és angolul, sport vetélkedők, film vetítés, kézműves tevékenységek, játékok. Ezek részben az iskolában, részben a szabadban zajlottak.
A Nyári iskola tartalmas és gazdag programjaival kellemesen, hasznosan tölthették a diákok a szünidőt.

 
(c) 2019 Ady Endre Líceum Nagyvárad

Valid XHTML 1.0 Transitional